Kirvesmies

Tervetuloa Nord Timpureiden palveluihin. Tästä voit lukea lisää tarjoamistamme palveluista. 

Kirvesmiehen nimi juontaa juurensa hänen työkalustaan, kirveestä. Sillä muotoiltiin aikoinaan rakennusten hirret ja kirvesmies erikoistui talonrakentamiseen, kirkkoihin tai vaikkapa siltoihin. Nykyään kirvesmiehiä kutsutaan timpureiksi juuri heidän monipuolisuutensa vuoksi.

Timpuri

Me täällä Nord Timpureilla rakentelemme erityisesti siltoja. Yrityksen perustamisen jälkeen meidän timpurimme ovat olleet mukana muottitöissä mm. Espoossa Fortumin lämpökeskuksen laajentamisessa, ja Oulussa Laanilan Biovoimalaitoksen liukuvalussa. Ruotsin projektit ovat aina mielenkiintoisia ja olemme olleet siellä myös tuulivoimapuistojen betoniraudoituksen muottitöissä.

Nykyään kirvesmiehen töitä ovat esimerkiksi puurunkojen rakentaminen, laudoittaminen, betonimuottien valmistaminen, levyttäminen, lämpöeristeiden laittaminen, ovien ja ikkunoiden asentaminen sekä puuaitojen ja terassien valmistaminen.

Kirvesmiehet työskentelevät joko yksin tai tiimissä. Kirvesmies on rakennustyöntekijä, joka tekee puurakenteisiin ja niiden asentamiseen liittyviä töitä. Työssä korostuu erilaiset käden taidot ja työssään hän joutuu altistumaan kohteesta riippuen melulle, vedolle ja eri säätiloille.

Tarvitsetko työtä pelkäämättömän timpurin?

Nord Timpurit siltatyöt

Kappaletavarakirvesmies

Meiltä voit tilata osaavan kappaletavarakirvesmiehen tarvitsemaasi työhön. Kappaletavarakirvesmies rakentaa nimensä mukaisesti kappaletavarasta. Meillä töissä olevat  kappaletavarakirvesmiehet osaavat silta-, uudiskohde- ja saneerauskohteiden rakentamisen. 

Työntekijämme pystyvät työskentelemään itsenäisesti ja tehokkaasti, sillä heillä on tehtävään vaadittu koulutus ja horjumaton ammattitaito.

Muottikirvesmies

Muottikirvesmiehemme tekevät muottitöitä sekä isompiin rakennuksiin kuin myös pientaloihin. Työntekijöillämme on aina mukanaan laadukkaat ja uudenaikaiset työvälineet, jotka ovat ensiarvoisen tärkeitä onnistuneen lopputuloksen saavuttamisessa.

Nord Timpurit siltatyö

Valumiehet ja raudoittajat

Tarvitsetko valumiestä?

Valumies

Kun tarvitset valumiestä, ota yhteyttä meihin. Valumiehemme tekevät betonivalut ja paikallavalut äärimmäistä tarkkuutta ja huolellisuutta noudattaen, jotta työnjälki on onnistunut. 

Raudoittajamme tekevät rakennustyömailla raudoitteita sekä niiden asennuksia ja muita raudoituksiin liittyviä töitä. Raudoitukset tehdään muun muassa rakennuksen perustusten muotteihin ennen kuin niihin valetaan betonia. Ammatissa tarvitaan monipuolista ammattitaitoa ja huolellisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja ryhmätyöhön. Nämä taidot työntekijöillämme löytyvät!