Työpaikat

Ennätysmäärä työntekijöitä Oletko sinä seuraava?

200 työntekijän raja rikkoontui kesäkuussa 2020. Lue lisää ja hae sinäkin mukaan meidän porukkaamme!  

0
Työntekijää kesällä 2020

Haemme timpureita erilaisiin kirvesmiestöihin. Timpurimme työskentelevät tuulivoimaloiden, siltojen, teollisuuden, parkkihallien ja kerrostalojen rakennushankkeissa. Työtehtävät keskittyvät puurakenteisiin ja niiden asentamiseen.

Haemme myös kappaletavara- ja muottikirvesmiehiä erilaisiin työtehtäviin. 

Haemme osaavaa kappaletavarakirvesmiestä, joka nimensä mukaan rakentaa kappaletavarasta. Arvostamme laadukasta työnjälkeä ja sovitusta aikataulusta kiinnipitämistä.

Haemme tarkkaa työtä tekevää muottikirvesmiestä erilaisiin rakennusprojekteihin. Työssä arvostetaan tarkkuutta.

Raudoittajamme tekevät uudisrakennustyömailla raudoitteita sekä niiden asennuksia muotteihin, joihin seuraavassa vaiheessa valetaan betonia. Raudoittajan työnkuvaan kuuluu myös raudoituksiin liittyviä pohjustus- ja huolittelutöitä. Raudoituksen tarkoituksena on lujittaa kantavia rakenteita. Näin valmis rakennus kestää erilaisia kuormituksia ja sääolosuhteita sekä on turvallinen käyttää.

Raudoitustöitä tehdään asuinrakennusten perustuksiin, perusmuureihin, palkkeihin, laattoihin sekä siltojen ja muiden rakennelmien kantaviin rakenteisiin. Raudoittaja työskentelee rakennesuunnittelijan laatimien piirustusten ja ohjeiden mukaan.

Haemme pätevää ja itsenäiseen työhön kykenevää valumiestä. Betonivalut vaativat alan kokemusta ja tietotaitoa. Ulkoilman olosuhteiden ollessa betonoinnin kannalta epäedulliset tulee tilanteeseen valmistautua suunnittelemalla eri toimintavaihtoehtoja.

Hyvin kylmällä ilmalla on esimerkiksi kiinnitettävä huomiota suojaukseen, lämmitykseen ja betonilaadun valintaan. Talvisaikaan betonointi voi olla todella haasteellista kovien pakkasten vuoksi. Talvibetonoinnin ongelmia ovat erityisesti betonin liian nopea lämpötilan lasku, joka aiheuttaa veden ja sementin reaktioiden hidastumista. Näihin ammattitaitoinen valumies osaa varautua.

Nord Timpurit tarjoaa töitä koulutetuille ja ammattitaitoisille kirvesmiehille, valumiehille ja raudoittajille Oulussa, Vantaalla ja koko Suomen alueella. Luotettaville tekijöille on mahdollisuuksia myös Ruotsissa.

Arvostamme ammatillista koulutusta ja työkokemusta sekä pelkäämätöntä työhön ryhtymistä. Myös laadukkaaseen ja huoliteltuun työnjälkeen panostaminen on yksi pätevän työntekijän tärkeimmistä ominaisuuksista.